Atlantisz könyvsziget

Posted 23 május 2012 | Ajánló   

Az ember hajlamos megfeledkezni dolgokról, és elfelejti a jól bevált mondást, miszerint ………„Járt utat a járatlanért el ne hagyj!” ……..Részben köszönhető ez a minket körülvevő reklámhadjáratoknak és nem utolsó sorban a médiának, de előbb utóbb rájövünk, hogy „Nem minden arany ami fénylik”. Persze nem lehet ezt mindenre kategorikusan ráhúzni, és nem is szeretném méltatlanul kritizálni a többi könyváruházat, de tény, hogy a Király utca és az Anker köz sarkán található Atlantisz Könyvsziget Közép-Európa egyetlen olyan humán, tudományos könyvesboltja, mely egyszerre könyvesbolt, kiállítóhely és könyvimportőr, ahol négy világnyelven és magyarul vásárolhatjuk meg a nemzetközi művészeti és tudományos irodalmat, és amennyiben nem kapható, meg is rendelik számunkra, mindezt nagyon segítőkészen, szakmailag felkészülten és  nagyon kedvesen teszik.

Mit kell még tudnunk róla?

Egy kis ízelítő a honlapjukról…….

„Könyvesboltunk a humán tudományok — filozófia, irodalomtudomány, szociológia, pszichológia, történelem, vallástudományok, művészetelmélet — szakboltja. Az országban páratlan katalógus gyűjteményünk mellett természetesen internetes hozzáférést is biztosítunk a világ könyvkínálatához. Munkatársaink olvasó emberek — beszélgessen el velük kedvenc könyveiről!

Az Atlantisz Könyvszigeten mindig talál különösen kedvezményes árú könyveket. Ezek speciális beszerzésekből származnak, esetleg maradványpéldányok vagy borítójuk kicsit sérült.

Az Atlantisz Könyvsziget — sok megrendelőnk szerint az ország leggyorsabb és legolcsóbb könyvimport szolgálata. Régóta az Atlantiszon keresztül szerez be külföldi könyvet például az Országgyűlési Könyvtár, a Szépművészeti Múzeum, az ELTE és a többi magyar egyetem számos tanszéke, illetve könyvtára, sok egyházi intézmény és egyetem, a hazai tudományos kutatóintézetek vagy éppen nagyvállalatok egész sora. Munkatársaink segítenek Önnek a munkájához, tanulmányaihoz szükséges legújabb kötetek vagy éppen régóta vágyott könyvek beszerzésében.

Az Atlantisz Könyvsziget eddig is számos könyvkiállítás színhelye volt. Bemutattuk a Suhrkamp, a Fischer, a Campus, a Neue Kritik, a C. H. Beck, a Penguin, a Blackwell programját. A 2007. október végi “Frankfurt Budapesten” kulturális napok keretében az S. Fischer kiadó Walter Pehle által szerkesztett “fekete sorozatát” állítottuk ki, mely a nemzetiszocializmus korszaka világszerte legkomolyabbnak tekintett feldolgozása.”

Amennyiben felkeltette az érdeklődést, részletesebb információt a www.atlantiszkiado.hu/konyvsziget.php weboldalon találhatunk.

Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánok!

-via-

Comments are closed on this post.