Törés

Posted 10 június 2012 | Ajánló   

Egy igazi pszichológiai macska-egér hajsza a zseniális tervező-mérnök és az ambiciózus helyettes kerületi ügyész között az Oscar díjas Sir Anthony Hopkins és a Kísérleti gyilkosság című filmből megismert Ryan Gosling főszereplésével.

 

Az idősödő gazdag mérnök, Ted Crawford rájön, hogy fiatal felesége megcsalja. Megtervezi a tökéletes gyilkosságot, majd lelövi a feleségét, és kezében pisztollyal várja a rendőröket. A kiérkező rendőrnyomozó döbbenten ismeri fel a lelőtt személyben szeretőjét. Az ügy kivizsgálását a fiatal és tehetséges helyettes kerületi ügyészre bízzák. Az eset egyszerűnek tűnik, de az ügyész nem veszi észre, hogy a szálakat  tulajdonképpen Mr Crawford mozgatja, és ezzel elkezdődik a macska-egér játszma két zseniális ember között.

Kellemes szórakozást kívánok a filmhez.

-via-

 

3 Comments

 1. Posted by levitra online on 21 október 17 at 1:57de.

  brand levitra cheap
  levitra online
  best place to buy levitra

 2. Posted by LelandNAL on 26 december 17 at 2:43de.

  What’s up, all the time i used to check website posts here in the early hours in the morning, as i love to gain knowledge of more and more.

 3. Posted by LelandNAL on 26 december 17 at 1:35du.

  all the time i used to read smaller articles or reviews which also clear their motive, and that is also happening with this piece of writing which I am reading now.

Hozzászólás